Dve medalje za Srbiju

Izvor: RTS, 17.Dec.2011, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve medalje za Srbiju

Najbolji srpski plivač Milorad Čavić osvojio je zlatnu medalju na Otvorenom prvenstvu Italije u velikim bazenima u trci na 100 metara delfin. Miroslava Najdanovski treća na 50 metara slobodno.

Čavić je deonicu isplivao za 23,94 sekunde, što je za stotinku brže od rezultata koji je pre dve nedelje ostvario na mitingu u Ajndhovenu. U petak, naš najbolji plivač osvojio  je zlato na 50 metara u istoj disciplini.

 

Drugo mesto pripalo je Italijanu Paolu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Fakineliju (24,04), dok je treću poziciju zauzeo Holanđanin Jeri Verlinden (24,07).

Srpska reprezentativka Miroslava Najdanovski osvojila je treće mesto na 50 metara slobodno (25,80), a ispred nje bile su Estonka Trin Aljand i Italijanka Erika Burato.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.