Čalhanoglu oprostio budalama jer ne znaju šta rade! (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Nov.2015, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čalhanoglu oprostio budalama jer ne znaju šta rade! (video)

Rekacija Turčina iz redova 'Farmaceuta' nailazi na oduševljenje širom planete.

Tokom današnje utakmice između Bajera i Šaleka u Leverkuzenu, gostujući navijači su u jednoj situaciji gađali Hakana Čalhanoglua svinjetinom želeći na taj način da omalovaže njegovu veroispovest.

Međutim, 'doktor za slobodnjake' nije dozvolio sebi da bude izbačen iz takta zbog ovog vandalskog čina, postupio je veoma civilizovano i njegova reakcija zaslužuje veliko poštovanje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Pokupio je turski reprezentativac, inače rođen u nemačkom gradu Manhajm, ostatke hleba i mesa sa zemlje, poljubio hranu i izneo je sa terena.

Alal vera!

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

PROVOKACIJA: Turskog ‘kralja slobodnjaka’ gađali prasetinom, a evo šta je on uradio (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 30.Nov.2015, 23:15

Tokom meča Bajera i Šalkea u Leverkuzenu, turskog fudbalera Hakana Čalhanoglua navijači su gađali hlebom i prasetinom želeći da ga isprovociraju. Ipak, sjajni izvođač slobodnih udaraca se nije dao iznervirati i pogledajte šta je uradio.. . (Izvor: YouTube/Ottoman Empire). The post PROVOKACIJA:...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.