ČUDESNA STATISTIKA Čolovog Atletika u Ligi šampiona! (foto)

Izvor: Sportske.net, 28.Sep.2016, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČUDESNA STATISTIKA Čolovog Atletika u Ligi šampiona! (foto)

Jednostavno, elitno evropsko takmičenje posebno inspiriše Čolove ''ratnike''! Pogotovo kada se igra na ''Kalderonu''!

Videlo se to i večeras, u utakmici protiv Bajerna i trijumfu rezultatom 1:0.

Ekipa Dijega Simeonea je zaslužila i ubedljiviji trijumf, nisu iskoristili nekoliko odličnih prilika, pa ni penal preko Grizmana u samom finišu, ali im se to nije osvetilo i na kraju su osvojili zaslužene bodove.

Ova pobeda samo je nastavak impresivnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << učinka madridskog Atletika pod vođstvom Simeonea.

Kao što možete da vidite u prilogu, Atletiko je od 18 odigranih mečeva na ''Kalderonu'' sa njim na klupi, dobio čak 14, tri puta je remizirao, a samo jednom je poražen!

Gol razlika još impresivnija - 47:4!

Atletico Madrid's record at home in the Champions League with Diego Simeone 🔥 🔒 pic.twitter.com/xv4acrxUTU

— Bleacher Report UK (@br_uk) September 28, 2016
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Bajern: Šanse se moraju koristiti protiv Atletika

Izvor: B92, 28.Sep.2016

Trener Bajerna Karlo Ančeloti nije bio previše uznemiren posle poraza u Madridu...Atletiko je u derbiju večeri u Ligi šampiona pobedio Bajern sa 1:0, a Bavarci su propustili nekoliko odličnih šansi...„Nikada nije lepo izgubiti. Moramo da analiziramo utakmicu i gledamo napred. Još uvek možemo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.