Butulija: Okrećemo se Vojvodini

Izvor: RTS, 22.Sep.2009, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Butulija: Okrećemo se Vojvodini

Trener rukometaša Crvene zvezde Igor Butulija rekao je da je ekipa već zaboravila na pobedu protiv Partizana u prvom kolu Superlige i da se okreće pripremama za sledeći meč sa Vojvodinom.

"Ekipa je pokazala da ove godine ima jak karakter i da poseduje pobednički kvalitet. Sada zaboravljamo utakmicu sa Partizanom i razmišljamo samo o duelu sa Vojvodinom, koja je izvrsna ekipa", rekao je Butulija agenciji Beta.

Crveno-beli su juče na Banjici savladali Partizan >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sa 29:28, iako su na poluvremenu imali tri gola zaostatka.

"To je bila važna pobeda za našu ekipu, pogotovo ako se zna da naša tri beka Zelenović, Nenadić i Vujović imaju po 19 godina", dodao je Butulija.

Rukometaši Zvezde uskoro izlaze i na međunarodnu scenu, pošto ih 11. oktobra očekuje prva utakmica sa turskim Bešiktašem u drugom kolu Kupa EHF.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Zvezdi prvi ovosezonski derbi

Izvor: Radio 021, 22.Sep.2009

Rukometaši Crvene zvezde pobedili su Partizan sa 29:28, u prvom kolu Superlige Srbije. U "večitom derbiju" bilo je neizvesno do samog kraja utakmice, a presudili  su strpljivost Zvezdinih igrača i greške ''crno-belih''. Posle meča trener Crvene zvezde Igor Butulija izjavio je da je u derbiju uvek...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.