Butulija: Okrećemo se Vojvodini

Trener rukometaša Crvene zvezde Igor Butulija rekao je da je ekipa već zaboravila na pobedu protiv Partizana u prvom kolu Superlige i da se okreće pripremama za sledeći meč sa Vojvodinom.

"Ekipa je pokazala da ove godine ima jak karakter i da poseduje pobednički kvalitet. Sada zaboravljamo utakmicu sa Partizanom i razmišljamo samo o duelu sa Vojvodinom, koja je izvrsna ekipa", rekao je Butulija agenciji Beta.

Crveno-beli su juče na Banjici savladali Partizan sa 29:28, iako su na poluvremenu imali tri gola zaostatka.

"To je bila važna pobeda za našu ekipu, pogotovo ako se zna da naša tri beka Zelenović, Nenadić i Vujović imaju po 19 godina", dodao je Butulija.

Rukometaši Zvezde uskoro izlaze i na međunarodnu scenu, pošto ih 11. oktobra očekuje prva utakmica sa turskim Bešiktašem u drugom kolu Kupa EHF.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 03. јун 2024.
23° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије