Bugarski mediji: Bivši šampion Evrope u Razgradu

Izvor: RTS, 15.Nov.2015, 01:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bugarski mediji: Bivši šampion Evrope u Razgradu

Fudbaleri Crvene zvezde igraju prijateljsku utakmicu u Razgradu protiv bugarskog šampiona Ludogoreca, a lokalni mediji najavljuju zanimljiv duel protiv bivšeg šampiona Evrope.

Na naslovnoj strani Sport podseća da je Crvena zvezda 1991. godine osvojila Kup evropskih šampiona i da će lider Superlige biti jaka provera za Ludogorec, iako će doći bez nekoliko reprezentativaca >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i kapitena Aleksandra Lukovića.
U istom listu dominira izjava trenera Miodraga Božovića da je iznenađen kako je klub uspeo da obezbedi čarter do Varne zbog aktuelne finansijske situacije, ali se ona mora uzeti sa rezervom jer crnogorski stručnjak ne daje izjave ni srpskim medijima, ako se izuzmu zvanične konferencije.
"Džepovi su nam prazni, a mi smo došli čarterom do Bugarske", navodno je rekao Božović, a prenosi taj sportski list.
Utakmica između Ludogoreca i Crvene zvezde igra se danas od 15 sati po srednjoevropskom vremenu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Donald otvorio dušu: Nervozni smo zbog novca! Situacija u Zvezdi nije lepa

Izvor: MozzartSport.com, 15.Nov.2015

„Novac nam je potreban, jer igramo za naše porodice..Lekciju iz modernog fudbala dobili su fudbaleri Crvene zvezde u Razgradu. Poraz od prvaka Bugarske, Ludogoreca, stišao je euforiju navijača koji su videli tim Miodraga Grofa Božovića kao ozbiljnog kandidata za Ligu šampiona...Istina, crveno-beli...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.