Bugari se plaše Marakane: Nikada nismo igrali pred takvim navijačima, iako smo gostovali Realu, Liverpulu…

Izvor: Telegraf.rs, 29.Jul.2016, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bugari se plaše Marakane: Nikada nismo igrali pred takvim navijačima, iako smo gostovali Realu, Liverpulu…

Bugarski medji pišu - Ludogorec će morati da prođe kroz pakao ''male Marakane'' kako bi se plasirao u plej-of Lige šampiona!

Razlog za ovakvo pisanje svakako su dugački redovi ispred najvećeg srpskog stadiona i svi ti navijači koji žele da kupe kartu za utorak.

Na Marakani se očekuje oko 50.000 navijača i mediji u susednoj zemlji pominju upravo atmosferu po kojoj su Delije poznate.

- Orlovi nikada nisu igrali pred takvom publikom, iako su svojevremeno gostovali >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Liverpulu, Realu, Romi... - navode bugarski mediji.

Podsetimo, od momenta kada je počela prodaja karata, navijači Zvezde su okupiralu blagajnu. Ne smeta im i vrućina, a dokaz je svakako i ova fotografija sa Instagram profila crveno-belih.

A photo posted by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) on Jul 29, 2016 at 5:31am PDT

Najvažnije vesti za 29. jul:

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

BUGARI U STRAHU: Zaboravite ‘Bernaveu’ i Enfild, u Beogradu vas čeka ‘pakao’ (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 29.Jul.2016

Bugari su bili puni samopouzdanja posle meča u Razgradu, iako je njihov tim igrao samo 2:2 protiv Crvene zvezde, sada kako se meč približava, panika je veća.. . Razlog su slike koja u poslednja dva dana stižu iz Beograda, tačnije blagajni stadiona “Rajko Mitić”. Redovi od same blagajne pa...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.