Bronza za srpski streljački tim

Izvor: B92, 25.Jul.2013, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bronza za srpski streljački tim

Ženska reprezentacija Srbije u gađanju malokalibarskim pištoljem osvojila je danas bronzanu medalju na prvenstvu Evrope u Osijeku.

Ekipa u kojoj su Jasna Šekarić, Zorana Arunović i Danica Rašeta pogodila je ukupno 1.728 krugova.

Zlato je pripalo Rusiji sa 1.743, a srebro Nemačkoj sa 1.735 krugova.

Nekoliko minuta po završetku takmičenja ministarka omladine i sporta Alisa Marić čestitala je reprezentaciji na osvajanju bronze.

"Čestitam vam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na osvajanju prve medalje za srpsko streljaštvo na kontinentalnom prvenstvu u Osijeku, i ujedno, na jubilarnoj, 10. medalji koju su naše reprezentativke u disciplini pištolj osvojile na Evropskim šampionatima. Time se dokazuje visoki nivo koji Srbija već godinama zauzima na Starom kontinentu i nastavlja sjajna tradicija streljaštva u našoj zemlji", istakla je Marićeva.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bronza za srpski streljački tim

Izvor: B92, 25.Jul.2013

Ženska reprezentacija Srbije u gađanju malokalibarskim pištoljem osvojila je danas bronzanu medalju na prvenstvu Evrope u Osijeku...Ekipa u kojoj su Jasna Šekarić, Zorana Arunović i Danica Rašeta pogodila je ukupno 1.728 krugova...Zlato je pripalo Rusiji sa 1.743, a srebro Nemačkoj sa 1.735 krugova...Nekoliko...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.