Brizbejn: Bojana eliminisana

Izvor: S media, 04.Jan.2011, 08:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brizbejn: Bojana eliminisana

Srpska teniserka, Bojana Jovanovski, nije uspela da se plasira u četvrtfinale WTA turnira u Brizbejnu, nakon što je u okviru druge runde poražena od Anastazije Pavljučenkove, rezultatom 2:0 (6:2, 7:5).

U prvom međusobnom duelu dve teniserke, Ruskinja je do pobede stigla za sat i 14 minuta, a protivnica u četvrtfinalu biće joj Čehinja Lusi Safarova.

WTA: Bez mnogo promena na startu godine

Jovanovska preskočila prvi stepenik u Brizbejnu
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<
Indija: Bojana nadomak pehara

Pavljučenkova je u oba seta napravila po dva brejka, dok je Jovanovski samo jednom uspela da oduzme servis 21. teniserki sveta, ali je to bilo premalo za nešto više, pa će treća teniserka Srbije morati da se zadovolji nastupom u 2. kolu, odnosno novčanom nagradom od 2.950 dolara, uz koje je osvojila i 30 WTA poena.

Pavljučenkova je zabeležila više as-udaraca (10:3), imala bolji procenat uspešnosti prvog servisa (70:62), kao i mnogo bolji procenat osvojenih poena posle istog (82:49), dok je kod drugog servisa uspešnija bila srpska teniserka (61:56).

Foto: Večernje Novosti

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bojana Jovanovski eliminisana u Brizbejnu

Izvor: Blic, 04.Jan.2011

Bojana Jovanovski završila je takmičenje u drugom kolu WTA turnira u Brizbejnu nakon što je poražena od Ruskinje Anastasije Pavljučenkove rezultatom 2:6, 5:7...Srpska teniserka nije uspela da pruži ozbiljniji otpor 21. teniserki sveta u prvom setu i uz dva brejka Pavljučenkova je lako došla do...

Nastavak na Blic...

Brizbejn: Kraj za Srpkinju

Izvor: Sportal.rs, 04.Jan.2011

Mlada srpska teniserka, Bojana Jovanovski, završila je učešće na teniskom turniru u Brizbejnu, pošto nije uspela da se plasira u četvrtfinale.

Nastavak na Sportal.rs...

Eliminisana Bojana Jovanovski

Izvor: Sportski Žurnal, 04.Jan.2011

Srpska teniserka Bojana Jovanovski nije uspela da se plasira u treće kolo turnira u Brizbejnu pošto je poražena od Ruskinje Anastasije Pavljučenko 2:0 (6:2,7:5). Ruskinja je već u prvom setu krenula žestoko i sa dva brejka lako uzela set našoj teniserki. Bojana je u drugom setu zaigrala nešto...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.