Brazil čeka Roberta Karlosa! Da ga uhapsi...

Izvor: Sportske.net, 24.Avg.2017, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brazil čeka Roberta Karlosa! Da ga uhapsi...

Već dugo Brazilac nije bio kući...

Pretpostavljate o čemu se radi.

U odsustvu legendarni levi bek je osuđen na zatvorsku kaznu od dve i po godine jer ne plaća alimentaciju za jednu od svojih ćerki iz prethodnih brakova.

Zbog toga je presuda poslednje upozorenje za Brazilca, sledeće je izdavanje međunarodne poternice koja bi naterala Španiju gde trenutno živi i radi kao komentator na Realovoj TV naterala da ga uhapsi i izruči.

To je poslednja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << mera, očekuje se da njegovi advokati reaguju, odnosno da isplati obaveze.

Fudbalera Ekvadora Valensiju je policija jurila iz istog razloga po atletskoj stazi kada je igrao za reprezentaciju, ali je Ener Valensija utekao kolima hitne pomoći i onda se nagodio kako ne bi iz bolnice otišao pravo u zatvor.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.