Branko Ilić ljut na upravu: Teraju me iz kluba preko medija, a u Hapoelu sam ostavio mnogo veću platu

Izvor: MozzartSport.com, 27.Jun.2015, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Branko Ilić ljut na upravu: Teraju me iz kluba preko medija, a u Hapoelu sam ostavio mnogo veću platu

„Tačno je da imam platu 160.000 evra, ali nije lepo pročitati naslove o tome da klub želi da te se reši", kaže u razgovoru za Novosti iskusni Slovenac

Stidljivo se, i to isključivo u medijima pominjala informacija da bi slovenački defanzivac Branko Ilić ovog leta mogao da napusti Partizan. Iako je bio važan šraf šampionske mašinerije čelnike Parnog valjka očigledno svrbi godišnja >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << plata bivšeg reprezentativca Slovenije od 160.000 evra.

Iskusni defanzivac  je u razgovoru za Večernje novosti poručio da nije imao razgovor sa čelnicima kluba, ali da mu je jasno da žele što pre da mu vide leđa.

“Nisam imao nikakve razgovore sa ljudima iz kluba, znam samo ono što sam uspeo da pročitam na portalima tokom letnje pauze. Pominje se nekih 160.000 razloga zbog kojih bi trebalo ovog leta da odem iz Partizana i siguran sam da sve to nije plod novinarske mašte, već da je informacija stigla iz kluba. Istina je, ne krijem da imam platu 160.000 evra godišnje, ali je i istina da sam prošlog leta zbog želje da zaigram za Partizan odbio da ostanem u Hapoelu za mnogo veću platu“, rekao je Ilić za Novosti.

 On se nije bavio detektivskim poslom, niti istraživao ko iz uprave želi da mu se zahvali na saradnji.

„Nije lepo pročitati naslove u kontekstu toga da klub želi da te se reši, a pritom znam da sam u svakom trenutku pružao maksimum u crno-belom dresu. Igrao sam na svim pozicijama pozadi, samo još golman nisam bio i nikada nisam prigovorio ni reč. Ne znam čija je to odluka, ni da li je skroz tačna, jer me niko iz kluba nije pozvao na razgovor, niti mi saopštio da se na mene ne računa“.

Pominjala se mogućnost da karijeru nastavi u Turskoj.

„Postojala je ta priča oko Gectepea. Turci su direktno kontaktirali mene i nudili mi zaista dobre uslove za prelazak u Gectepe. Ipak, problem je nastao onog trenutka kada su rekli da ne žele da plate obeštećenje, a u Humskoj svakako računaju na određeni novac jer mi ugovor ističe narednog leta.”

(Foto Star Sport)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Branko Ilić odgovorio onima koji bi da mu ''vide leđa''!

Izvor: Sportske.net, 27.Jun.2015

Iskusni fudbaler Partizana priznaje da mu ne prijaju vesti koje čita tokom aktuelnog prelaznog roka, a vezane su za njegovo ime. S tim u vezi, podsetio je koliko je velika bila njegova želja da dođe u Humsku...Partizanov ''univerzalac'' Branko Ilić se tokom leta pominje kao jedan od igrača koji...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.