Božović: Bez pasa i bez ritma

Izvor: Mondo, 06.Apr.2016, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Božović: Bez pasa i bez ritma

Trener Zvezde posle minimalne pobede nad Radom priznao da je njegov tim izgubio igru koja ga je krasila tokom većeg dela sezone.

Crvena zvezda je uz dosta sreće sačuvala mrežu u prvom poluvremenu okršaja sa Radom, a kada su već mnogi na stadionu "Rajko Mitić" počeli da sumnjaju da će videti gol, Mičel Donald je u 73. minutu savladao Filipovića i to se ispostavilo dovoljnim za tri boda.

Zvezda je tako posle subotnjeg remija sa Vojvodinom (0:0) i prekida >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << serije od 24 pobede u nacionalnom prvenstvu, ponovo izašla na pobednički kolosek, ali trener Miodrag Božović ne može biti zadovoljan viđenim.

"Prvi smo imali dve stopostotne šanse preko Petkovića i da smo utakmicu 'otvorili' golom, verovatno bi i igra bila drugačija. Naravno, posle toga je i Rad imao svoje šanse", rekao je Božović za TV Arena sport neposredno po završetku utakmice 29. kola.

Šta zamera svom timu?

"Nismo bili sigurni u pasu, nije bilo ritma... Ali, mogu donekle da opravdam igrače, jer je posle perioda hladnog vremena izuzetno vruće. Nije bilo lako".

Božović je prihvatio konstataciju reportera da se oseća odsustvo Marka Grujića.

"Nema nikakve dileme da nam on mnogo znači, ali moramo i bez njega da nađemo igru koju smo imali. Pre svega bolji i precizniji pas. Evidentno je da teško igramo protiv ekipa koje se dobro brane".

Zvezda u poslednjem kolu pre nego što se Superliga podeli u dve mini-lige gostuje Borcu u Čačku, dok pretposlednji Rad dočekuje niški Radnički.

Za trenera "građevinara" Slađana Nikolića ta utakmica predstavlja apsolutni prioritet.

"Kada protiv Zvezde propustite tri-četiri stopostotne šanse, naravno da će uslediti kazna. Na nama je da dignemo glavu i spremimo se za nedelju, da dobijemo ono što treba da dobijemo. Ako uspešno prebrodimo Radnički, biće nam lakše".

Rad i Jagodina su na dnu tabele sa po 23 boda, a iznad njih su Spartak sa 26, Novi Pazar i OFK Beograd sa po 28...

"Protiv Radničkog nam je pobeda potrebna više nego išta, a kada uđemo u plej-aut dosta toga će zavisiti od rasporeda, ko bude više utakmica igrao kod kuće i tako dalje. Ne smemo da dozvolimo konkurentima da nam pobegnu više od tri boda", završio je Nikolić.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Božović: Još nema razloga za opuštanje

Izvor: Beta, 06.Apr.2016

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da je zadovoljan današnjom pobedom nad Radom, kao i to da nema razloga za opuštanje sve dok njegov klub matematički ne obezbedi šampionsku titulu."Još nismo osvojili prvo mesto, matematički možemo da ga izgubimo. Nema razlog za opuštanje....

Nastavak na Beta...

Donald za minimalac Zvezde protiv Rada

Izvor: Press, 07.Apr.2016, 09:58

Crvena zvezda savladala je ekipu Rada u 29. kolu Superlige Srbije – 1:0 (0:0). . foto: b92.net. Crveno-beli, aposolutni lideri nacionalnog šampionata, tako su nastavili nepobedivu seriju ove sezone, dok 'Građevinari' od...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.