Bošković: Nismo bez šansi!

Izvor: RTS, 12.Dec.2012, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bošković: Nismo bez šansi!

Rukometašice Srbije u četvrtak protiv Francuske igraju odlučujući meč za plasman u polufinale Evropskog prvenstva. Selektor Saša Bošković još jednom je pohvalio svoje devojke i smatra da imamo šanse protiv odlične ekipe Francuske.

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Saša Bošković rekao je danas da njegove izabranice imaju šansu u odlučujućem meču za prolazak u polufinale protiv Francuske.

Selektor ženske rukometne reprezentacije >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Srbije Saša Bošković iskoristio je mogućnost zamene igračica pred meč sa Francskom i u tim uvrstio Anu Kačarević.

Kačarević će na poziciji drugog golmana zameniti Jovanu Risović, koja je do sada uglavnom šansu dobijala kada je protivnik izvodio sedmerce.

"Francuskinje su najbolje, ali ne igraju u pravoj formi i tu vidim našu šansu. Pokušaćemo da odigramo kao protiv Danske i da ih iznenadimo. To nam je trenutno najvažniji meč, a kasnije ćemo razmišljati o eventualnim protivnicima u polufinalu", rekao je Bošković novinarima u Kovilovu.

On je ponovio da je srećan jer radi sa sjajnim devojkama.

"Devojke imaju više adrenalina nego što je potrebno, pa zato imaju problem sa snom. To je posledica velike želje da odigraju najbolje što mogu za Srbiju. One to neće da vam kažu, ali svaka u sobi ima zastavu i to pokazuje koliko vole ovu zemlju. Zato sam i rekao da su najbolje na svetu", rekao je Bošković.

Težak meč sa Francuskinjama očekuje i levi bek Sanja Damnjanović.

"Francuskinje igraju fenomenalnu odbranu. Biće teško da ih nadmašimo u tom segmentu igre, ali drago mi je da i one imaju oscilacije. Ako ponovimo odbranu kao protiv Danske, nećemo biti bez šansi", rekla je Damnjanovićeva.

Ona se požalila da je reprezentativkama potreban odmor i da teško izdržavaju naporan ritam šampionata.

"U klubu igramo jednu do dve utakmice nedeljno. Ovde imamo ubitačan ritam. Ali, kako je nama, tako je i ostalim ekipama. Ne želim da se žalim, izdržaćemo do nedelje", poručila je Damnjanovićeva.

Utakmica Srbija–Francuska igra se u četvrtak od 18.10 u Beogradskoj areni.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Ne spavamo zbog polufinala"

Izvor: B92, 12.Dec.2012

Ženska rukometna reprezentacija Srbije igra od 18.10h u Kombank areni protiv Francuske odlučujući duel za prolaz u polufinale šampionata Evrope u našoj zemlji...Selektor Saša Bošković rekao je da njegove izabranice imaju šansu u odlučujućem meču za prolazak u polufinale protiv Francuske..."Francuskinje...

Nastavak na B92...

Bošković: Pokušaćemo da iznenadimo Francusku

Izvor: Beta, 12.Dec.2012

BEOGRAD, 12. decembra 2012. (Beta) - Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Saša Bošković kazao je u sredu da će njegove igračice probati da iznenade Francusku i pobedom dodju do plasmana u polufinale E.

Nastavak na Beta...

Meč odluke sa Francuskom

Izvor: RTS, 13.Dec.2012, 11:01

Rukometašice Srbije u 18 časova igraju odlučujući meč protiv Francuske za plasman u polufinale Evropskog prvenstva. Direktan prenos na Prvom programu RTS-a.Selektor Saša Bošković još jednom je pohvalio svoje devojke i smatra da imamo šanse protiv odlične ekipe Francuske...Selektor ženske...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.