Borusija traži licencu za Cvajtu

Izvor: B92, 14.Jan.2015, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borusija traži licencu za Cvajtu

Fudbaleri Borusije iz Dortmunda i dalje mogu da izbore opstanak u Bundesligi, ali će morati da zatraže i licencu za Cvajtu.

Borusija trenutno drži 17. mesto u elitnom društvu sa samo 15 bodova, dva manje od Štutgarta, koji je prvi iznad opasne zone, na 15. poziciji.

Iako je tek završena prva polusezona, a tim iz Dortmunda može da preokrene stvari u svoju korist, prema pravilima u Nemačkoj, već sada mora da traži licencu za slučaj da to ne uspe.

Očekujem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da će od nas tražiti da pošaljemo dokumenta za licencu. To ćemo i učiniti“, rekao je prvi čovek Borusije Hans-Joahim Vacke za „Sport Bild“.

Vacke je takođe istakao da je to samo formalnost, zato što Borusija ispunjava sve uslove za licencu, a rok za podnošenje zahteva je 15. mart.

Fudbaleri Borusije prvu utakmicu u drugom delu sezone igraju 31. januara, kada gostuju Bajeru.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

A ZVANIČNO SU VICEŠAMPIONI: Borusija podnosi zahtev za takmičenje u Cvajti

Izvor: HotSport.rs, 14.Jan.2015

Predsednik Borusije iz Dortmunda Hans Joakim Vacke rekao je da će podneti sve neophodne papire za dobijanje licence za takmičenje u drugoj ligi naredne sezone, pošto klub beleži loše rezultate u Bundesligi.. . – Primorani smo da podnesemo taj zahtev, što ćemo i učiniti. Nalazimo se u donjem...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.