Boris Dalo zvanično u Partizanu

Izvor: B92, 28.Avg.2013, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boris Dalo zvanično u Partizanu

Francuski košarkaš Boris Dalo potpisao je višegodišnji ugovor sa Partizanom mt:s, potvrdila je njegova agencija BeoBasket.

Dalo je prethodnih sedam dana trenirao sa ekipom Duška Vujoševića, koji je očigledno bio zadovoljan talentom 19-godišnjeg beka.

Francuski košarkaš je visok 195 centimetara, a krasi ga veliki raspon ruku (2m) i sjajne fizičke predispozicije.

Dalo je treći talentovani Francuz koji je stigao u Humsku u poslednjih godinu dana. Prethodnog leta došao je plejmejker Leo Vesterman, a tokom zime krilni centar Žovri Lovernj.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Boris Dalo zvanično u Partizanu

Izvor: B92, 28.Avg.2013

Francuski košarkaš Boris Dalo potpisao je višegodišnji ugovor sa Partizanom mt:s, potvrdila je njegova agencija BeoBasket...Dalo je prethodnih sedam dana trenirao sa ekipom Duška Vujoševića, koji je očigledno bio zadovoljan talentom 19-godišnjeg beka...Francuski košarkaš je visok 195 centimetara,...

Nastavak na B92...

Treći Francuz u Partizanu

Izvor: RTS, 28.Avg.2013

Francuski košarkaš Boris Dalo novo je pojačanje Partizana. Dalo je tako postao treći Francuz nakon Vestermana i Lovernja koji će da nastupa u crno-belom dresu. .."Francuska kolonija" u Partizanu uvećana je za još jednog člana. Nakon Lea Vestermana i Žofri Lovernja nova akvizicija crno-belih...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.