Borac bez predsednika

Izvor: S media, 21.Jan.2011, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borac bez predsednika

Predsednik Košarkaškog kluba Borac, Radmilo Mišović, podneo je ostavku.

U otvorenom pismu koje je uputio Skupštini kluba, Mišović je naveo da ostavku podnosi zbog nagomilanih problema u funkcionisanju kluba koje ne može sam da reši.

On je istakao da je u proteklih godinu dana pokušao da obezbedi normalno funkcionisanje kluba što je podrazumevalo obezbeđivanje uslova za rad u hali za sve selekcije, učešće u svim takmičenjima u sezoni i završetak >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << radova započetih na rekonstrukciji hale.

Tukli smo se jer nam kasne plate!

Radovanović napustio Železnik

Minus "zaledio" humanost

- U svim segmentima rada sam imao probleme o kojima sam upoznavao Upravni odbor kluba na sednicama, ali nisam uspevao da ih rešim već su se svaki dan nagomilavali - naveo je Mišović u pismu Skupštini Borca.

Krajem avgusta prošle godine, Mišović je upozorio da Borac ima velike finansijske probleme koji mogu dovesti do gašenja kluba koji je osnovan 1945. godine.

Mišović je bivši košarkaš Borca, za koga Čačani kažu da je legenda košarke u tom gradu, jer je od 1966. do 1978. godine odigrao skoro hiljadu utakmica i postigao 7.456 poena i bio prvi Čačanin koji je pozvan u reprezentaciju.

(Foto: Večernje Novosti)

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Borac bez predsednika!

Izvor: Sportski Žurnal, 21.Jan.2011

Izdržao je godinu dana, ali više nije mogao. Radmilo Mišović je podneo ostavku na mesto predsednika čačanskog Borca zbog, kako je naveo, nagomilanih problema u funkcionisanju kluba koje ne može sam da reši.. U otvorenom pismu Skupštini kluba Mišović (67) je istakao da je u proteklih godinu...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.