Izvor: Nezavisne Novine, 14.Jul.2017, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bojan Unčanin novi trener Borac m:tela

Bojan Unčanin od danas je novi trener Rukometnog kluba Borac iz Banjaluke. Unčanin je dijete Borca i godinama je nosio dres Banjalučana, a na sjajan način je počeo i trenersku karijeru i sa klupe je vodio Prijedor i do juče Konjuh, s kojim je izborio učešće u Čelendž kupu.

Mladi stručnjak imao je klauzulu u ugovoru sa Konjuhom koja mu dopušta da raskine saradnju sa klubom iz Živinica ako dobije poziv iz "crveno-plavih".

Unčanin će  na klupi borca zamijeniti Ratka Đukovića koji je u prethodnoj sezoni osvojio šampionsku krunu a otišao je ponajviše zahvaljujući činjenici da je Borac neočekivano ostao bez mjesta u regionalnoj SEHA ligi.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Unčanin zvanično novi trener Borca

Izvor: Blic, 14.Jul.2017

Bojan Unčanin je i definitivno novi trener rukometnog kluba Borac mtel. Mladi stručnjak je potpisao ugovor na 2 godine i vodiće šampiona BiH...Nakon osam godina on se vraća u matični tim, a ovaj put kao trener...- Drago mi je što sam se vratio u Borac. Sve se zaista prebrzo desilo .Želim da se...

Nastavak na Blic...

RK Borac dobio novog trenera

Izvor: BanjalukaLive.com, 15.Jul.2017, 14:50

Bojan Unčanin novi je trener RK Borac m:tel.Unčanin je bivši igrač Borca, a u trenerskoj karijeri vodio je Prijedor i Konjuh prošle sezone. Na klupi šampiona Bosne i Hercegovine naslijediće Ratka Đurkovića, koji nije produžio ugovor sa klubom.Novi trener za MONDO je rekao kako je ponosan što...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.