Bjelica protiv Irana proslavio jubilej

Izvor: Akter, 01.Sep.2014, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bjelica protiv Irana proslavio jubilej

Srpski košarkaš Nemanja Bjelica proslavio je danas na utakmici protiv selekcije Irana zlatni jubulej, 100. meč u dresu nacionalnog tima

Srbija je danas u Granadi savladala Iran sa 83:70 i obezbedila plasman u osminu finala prvenstva sveta, a Bjelica je bio najefikasniji u redovima pobednika postigavši 18 poena.

Krilni igrač reprezentacije Srbije, trenutno član Fenerbahčea, debitovao je za državni tim 15. avgusta 2009. godine na prijateljskom susretu protiv selekcije Nemačke.

Na dosadašnjih 100 utakmica u dresu sa državnim grbom, računajući i današnji duel protiv Irana, Bjelica je postigao ukupno 632 poena.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Bjelica ukrasio jubilej

Izvor: Mondo, 01.Sep.2014

Univerzalni košarkaš protiv Irana je odigrao 100. utakmicu u dresu reprezentacije Srbije...Foto: MN Press.."Dabl-dabl" učinak (18 poena, 10 skokova), pobeda nad Iranom i praktično obezbeđen plasman u osminu finala FIBA Svetskog kupa...Mnogo je razloga za zadovoljstvo Nemanje Bjelice u ponedeljak...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.