Bjelica i Veseli upropastili Unikahu, Bogdanova ruka ne drhti kad je važno! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 30.Jan.2015, 23:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bjelica i Veseli upropastili Unikahu, Bogdanova ruka ne drhti kad je važno! (VIDEO)

Doskorašnji bek Partizana ubacio četiri važna penala u završnici i prelomio je meč u korist Fenerbahčea – 68:60, dok je krilni centar pružio pravu NBA partiju sa 14 poena i 13 skokova

Monstruozna partija Bjelice za važnu pobedu Fenera! Istanbulski Fenerbahče slavio je nagostovanju Unikahi u Malagi – 68:60 zabeleživši treći trijumf i priključivši se gradskom rivalu Efesu deobi na trećeg mesta grupe F. Nemanja Bjelica pružili su fantastične partije u trijumfu ekipe Željka Obradovića.

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

''U elementu'' - Bjelica, Bogdan i Željko (video)

Izvor: Sportske.net, 31.Jan.2015, 16:34

Fenerbahče je sinoć izborio novu pobedu u Evroligi, ovog puta na gostovanju Unikahi u Malagi (68-60), a srpski internacionalci su ponovo dali svoj veliki doprinos. Evo nekih od detalja sa sinoćnjeg meča..

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.