Bivša zvezda Liverpula: Dajte šansu Grujiću

Izvor: Sportske.net, 07.Dec.2016, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivša zvezda Liverpula: "Dajte šansu Grujiću"

Nekadašnji fudbaler Liverpula i Real Sosijedada rekao je da bi Klop morao da pruži više prilike Marku Grujiću da igra za Liverpul.

Marko Grujić se nije naigrao ove sezone u Liverpulu.

Dobija šansu samo u manje bitnim utakmicama, u Premijer ligi skoro i da ne igra, a sve češće ga Jirgen Klop izostavlja i sa klupe. Često je dobijao šansu da zaigra u timu U23, ali ga sinoć nije bilo ni u toj ekipi.

Ono što smo očekivali prethodne nedelje jeste da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << od starta krene u meču protiv Lidsa u okviru Liga kupa, ali je ušao u igru tek pred sam kraj.

Pitanje koje se sve češće nameće jeste - Šta Jirgen Klop namerava sa Markom Grujićem? Pozajmica ili ostanak u Liverpulu do kraja sezone?

Nekadašnji napadač Liverpula, Džon Oldridž, istakao je da bi Klop morao Srbinu da pruži više šanse da igra.

"Marko Grujić je izgledao veoma dobro u predsezoni, nadam se da će dobiti šansu da zaigra u prvom timu ponovo", napisao je u svojoj kolumni ovaj nekadašnji napadač.

Šta očekujete da se desi sa velikom nadom srpskog fudbala?

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.