Bilić izgubio živce: Mažiću, izvini

Izvor: Sportal.rs, 20.Avg.2014, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bilić izgubio živce: Mažiću, izvini

Hrvatski stručnjak na klupi Bešiktaša Slaven Bilić u meču plej-ofa LIge šampiona protiv Arsenala (0:0) dobio je crveni karton od Milorada Mažića, zbog burnih protesta nakon jednog prekršaja. Nisu srpskom arbitru bile simpatične temperamentne reakcije hrvatskog trenera koji je morao na tribine posle prigovora četvrtom sudiji. Mažić ga je, čini se, isključio zbog psovke.

Bilić ne veruje da će zbog toga propustiti revanš u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << Londonu, a priznao je posle meča da se pokajao zbog svog ponašanja.

- Malo sam se naljutio pošto je lopta pogodila Flaminija u stomak a sudija zaustavio igru, dok smo mi bili u dobroj situaciji, dva na jedan. Izgubio sam živce, ali sam se posle utakmice izvinio Mažiću i Vengeru. Pogrešio sam. Možda sam preterao. Nisam navikao na ove situacije. Vodio sam hrvatsku 60 ili 70 utakmica , a ovo mi je tek drugi put da me sudija pošalje na tribine - rekao je Bilić, prenosi Dejli mejl.  

(Foto: Beta/AP/)
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HRVATSKI TRENER: Izvinio sam se Mažiću, nije mi zamerio što sam izgubio živce!

Izvor: Telegraf.rs, 20.Avg.2014

Slaven Bilić nije imao problem da se izvini srpskom sudiji koji ga je posle rasprave na meču Bešiktaš - Arsenal isključio ..Hrvatski trener na klupi Bešiktaša Slaven Bilić izjavio je da se izvinio srpskom sudiji Miloradu Mažiću, koji ga je u finišu meča baraža za Ligu šampiona s Arsenalnom...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.