Bilbao zaokružio nedelju, izgubili svi rivali Partizana! (video)

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2015, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bilbao zaokružio nedelju, izgubili svi rivali Partizana! (video)

AZ Alkmar je poražen, Bilbao i Augsburg takođe.

Ekipa Partizana je jedini učesnik iz pomenute grupe Lige Evrope koja je ostvarila tri boda nakon ovog vikenda.

Atletik iz Bilbaoa je večeras poražen na gostovanju ekipi Eibara rezultatom 2:0 nakon što nisu iskoristili svoje prilike pred golom domaćina, za razliku od ekipe Eibara koja je imala i malo sreće u večerašnjem meču.

Berhon >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u prvom i Adrian u drugom poluvremenu su osigurali tri boda Eibaru, tako da je ova ekipa sada na deobi prvog mesta na tabeli zajedno sa Seltom i Barselonom.

Aleksandar Pantić nije danas ulazio u igru domaćina.

Golove sa ovog meča pogledajte OVDE.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

(VIDEO) PORAŽENI SVI RIVALI PARTIZANA: Bilbao prošao kao Augzburg i AZ Alkmar

Izvor: Kurir, 31.Avg.2015, 14:06

Nemački i holandski klub poraženi na svom terenu, dok je Bilbao izgubio na gostovanju Eibaru..Fudbaleri Atletika iz Bilbaoa poraženi su na gostovanju Eibaru 2:0 u meču drugog kola Primere...Domaći tim je do pobede stigao golovima Berhona iz penala u 34. minutu i Adrijana u 61. minutu...Atletik je...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.