Bez iznenađenja u “Parku“

Izvor: KGsport.info, 15.Nov.2014, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez iznenađenja u “Parku“

U 6. kolu Prve lige Srbije košarkašice Radničkog poražene su u hali „Park“ od beogradskog Partizana sa 66:80, po četvrtinama 26:13, 6:24, 19:17, 15:26.
Radnički je brililijantno odigrao uvodnu deonicu. Sve je išlo kako treba za domaće košarkašice, dok crno-bele nisu znale šta ih je snašlo. U 7. minutu Radnički je vodio sa 22:6, da bi se prva deonica okončala rezultatom 26:13 u korist domaćeg tima.
Kragujevčanke su se odlično držale sve do sredine druge >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << deonice, ali su Beograđanke polako, ali sigurno, počele da tope prednost Radničkog. Serijom 16:2 Partizan je preokrenuo rezultat u svoju korist i na odmor otišao sa prednošću od 37:32.
U drugom poluvremenu činilo se da su gošće slomile otpor domaćeg tima i da će lako doći do pobede. Beograđanke su brzo napravile dvocifrenu prednost, ali se Kragujevčanke nisu predavale, pa su u poslednjim trenucima treće deonice prišle na samo poen zaostatka (50:51).
Velika borba viđena je u poslednjoj četvrtini. Radnički se držao veoma dobro, imao priključak sve do 37. minuta, kada je pri rezultatu 63:65 Nevena Dimitrijević izgubila loptu, a crno-bele poentirale preko Stankovićeve. Više nije bilo vremena da se bilo šta promeni i Beograđanke su došle do bodova.
Milica Cvetanović sa 21 i Bojana Stevanović sa 19 poena bile su najefikasnije u domaćem timu, dok je u pobedničkom taboru Vojinović postigla 15, Janković i Prlja po 13, a Karakašević 12 poena.
U narednom, 7. kolu, Radnički putuje za Bor, gde će odmeriti snage sa istoimenim timom.
Foto: Marko Lazarević
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radnički favorit u Jagodini

Izvor: KGsport.info, 15.Nov.2014

6. kolo Prve lige Srbije donosi okršaj između ekipe Jagodine i kragujevačkog Radničkog, koji je na programu sutra u dvorani „Jassa“ od 16 časova.. Jagodina je, pored kraljevačkog Ekonomca, jedina ekipa u ligi koja nije osetila slast pobede u dosadašnjem delu prvenstva. Jagodinke čak nisu...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.