Radnički favorit u Jagodini

Izvor: KGsport.info, 15.Nov.2014, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički favorit u Jagodini

6. kolo Prve lige Srbije donosi okršaj između ekipe Jagodine i kragujevačkog Radničkog, koji je na programu sutra u dvorani „Jassa“ od 16 časova.
Jagodina je, pored kraljevačkog Ekonomca, jedina ekipa u ligi koja nije osetila slast pobede u dosadašnjem delu prvenstva. Jagodinke čak nisu uspele da uzmu makar jedan set svojim dosadašnjim protivnicama, pa je logično da uloga favorita pripadne ekipi iz Kragujevca.
>> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << /> Radnički je u prošlom kolu propustio priliku da savlada MD Zrenjanin na svom parketu, pa će izabranice trenera Turnića očajnički želeti da se iskupe na gostovanju u Jagodini, pogotovo pred meč sa liderom Jedinstvom u narednom kolu.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.