Belgijanci nisu imali šanse: Heleni gromovnici u četvrtfinalu Evrobasketa! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 12.Sep.2015, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Belgijanci nisu imali šanse: Heleni gromovnici u četvrtfinalu Evrobasketa! (VIDEO)

Grčka slavila sa čak 21 razlike

Poznat je i drugi učesnik četvrtfinala Evropskog prvenstva, a to je Grčka. Heleni su slavili u meču sa Belgijom rezultatom 75:54 (16:15, 18:16, 23:11, 18:12). Tokom celog toka susreta bilo je jasno da su Grci kvalitetnija selekcija, a konačan rezultat to i dokazuje.

Od samog početka su Kostas Kufos, Jorgos Printezis i Vasilis >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Spanulis postavili stvari na svoje mesto. Veoma snažna, fizička košarka se igrala na stadionu Pjer Moro, a u tome su se bolje snašli Grci.

Presudna je bila treća četvrtina kada je stvorena dvocifrena razlika, koju su Heleni održavali, a u četvrtoj deonici dobrim šutevima van linije 6,75 do kraja meča i uvećali razliku i tako nisu dopustili Belgiji da nastavi da sanja svoj san i napravi još jedno iznenađenje.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grčka i do šeste pobede!

Izvor: Mondo, 12.Sep.2015

Posle Letonije, Grčka je drugi četvrtfinalista. Oni su u "terminu ručka" lagano izašli na kraj sa nejakom Belgijom...Grčka prva stiže do šest pobeda!..Posle pet pobeda u zagrebačkoj grupi, košarkaši Grčke su nastavili sa odličnim igrama i u nokaut fazi gde su na prvoj koraku savladali reprezentaciju...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.