Belgija u polufinalu Fed kupa

Izvor: Sportski Žurnal, 06.Feb.2011, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Belgija u polufinalu Fed kupa


Teniska reprezentacija Belgije plasirala se u polufinale Svetske grupe Fed kupa pošto je u prvom kolu povela protiv SAD sa nedostižnih 4:0.
Janina Vikmajer pobedila je Melani Udin sa 6:2, 6:0 i donela svom timu prednost od 4:0.
Poene Belgiji donele su Kim Klejsters i >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Janina Vikmajer.
Klejsters je ranije pobedila Betani Matek Sands sa 6:7, 6:2, 6:1, a u subotu je bila bolja od Melani Udin sa 6:0, 6:4.
Vikmajer je pored ove pobede, u subotu osvojila prvi poen za Belgiju u meču sa Betani Matek Sands, kada je bilo 6:1, 7:6.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Belgija u polufinalu

Izvor: Sportal.rs, 06.Feb.2011

Teniska reprezentacija Belgije plasirala se u polufinale Svetske grupe Fed kupa pošto je u prvom kolu povela protiv SAD sa nedostižnih 4:0.

Nastavak na Sportal.rs...

Belgija, Rusija, Italija i Češka u polufinalu Fed kupa

Izvor: NaDlanu.com, 07.Feb.2011, 13:25

BEOGRAD, 6. februara 2011. (Beta) - Teniske reprezentacije Belgije, Rusije, Italije i Češke plasirale su se u polufinale Svetske grupe Fed kupa.Belgija je pobedila selekciju SAD sa 4:1. Po dve pobede ostvarile su Kim Klejsters i Janina Vikmajer, a u dublu su poen Amerikankama donele Vanija King i Lizel...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.