Barselona – Sevilja 0:0 (prvo poluvreme)

Izvor: RTS, 11.Avg.2015, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barselona – Sevilja 0:0 (prvo poluvreme)

Osvajači Lige šampiona, ekipa Barselone, i Lige Evrope, ekipa Sevilje, igraju u Tbilisiju meč evropskog Superkupa. Barselona je favorit, Sevilja pokušava u drugom uzastopnom učešću da stigne do trofeja. Direktan prenos je na Prvom programu RTS-a od 20.45.
20.45 - Počeo meč u Tbilisiju.
20.35 - Sastavi timova:
Barselona: Ter Štegen, Alves, Pike, Maskerano, Matije, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Buskec, Rakitić, Inijesta, Rafinja, Suarez i Mesi.
Sevilja: Beto, Tremulinas, Krikovjak, Rami, Koke, Banega, Kron-Deli, Ibora, Vitolo, Rejes i Gameiro.

Tbilisi je domaćin ovogodišnjeg Superkupa Evrope, u kojem se sastaju osvajač Lige šampiona (Barselona) i Lige Evrope (Sevilja).
Katalonski klub je, to je svima jasno, favorit u ovom meču, ali ne bi trebalo prerano otpisati Sevilju, koja je igrala u Superkupu prethodne godine, kada je izgubila od madridskog Reala u Kardifu (2:0).
Barselona je do sada četiri puta osvajala ovaj trofej (1992, 1997, 2009, 2011), a Sevilja jedan put - 2006. godine, kada je upravo večerašnjeg rivala pobedila sa 3:0.
U Gruziji je ogromno interesovanje za ovaj susret i sve karte odavno su rasprodate.
Utakmica za Superkup između Sevilje i Barselone igra se u Tbilisiju od 20.45, a direktan prenos meča je na našem Prvom programu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.