Barsa odustala, umešao se Zvezdin novi rival!

Izvor: Sportske.net, 25.Avg.2017, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsa odustala, umešao se Zvezdin novi rival!

Španski gigant nije uspeo da pronađe zajednički jezik sa francuskim klubom, pa će to sada pokušati ekipa iz severnog Londona.

Barselona je ozvaničila i četvrto pojačanje ovog leta, stigla je zamena za Nejmara u vidu Usmana Dembelea iz Dortmunda, mladi Francuz je postao drugi najskuplje plaćeni igrač u istoriji fudbala, kako će uprava katalonskog kluba na račun Borusije uplatiti oko 150 miliona evra sa sve bonusima.

Više o prelasku Dembelea na "Kamp Nou" >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << OVDE.

Ostalo je Barsi još novca u slamarici nakon ovog transfera, ali izgleda da ništa neće potrošiti na vezistu Nice Žan-Mišel Serija.

Fudbaler iz Obale Slonovače je skrenuo pažnju velikog broja klubova svojim partijama, dobio je pohvale i od legende Barselone Ćavija Ernandeza, koji ga je maltene nazvao svojim naslednikom.

Barsa je htela da posluša legendu kluba, ali na kraju nisu postigli dogovor sa Nicom.

Sada bi u celu priču mogao da se uključi rival Crvene Zvezde u grupnoj fazi Lige Evrope, ekipa Arsenala.

Venger je sezonu počeo osvajanjem Komjuniti Šilda, ali su potom usledila dva razočarenja, tesna pobeda na "Emirejtsi" protiv Lestera i poraz na "Britaniji" od Stouk Sitija.

Izgleda da je Francuz ukapirao da je vrag odneo šalu, te će pokušati da se dogovori sa upravom Nice da mu prodaju svog najboljeg i najvrednijeg igrača.

"Tobdžij" sasvim sigurno imaju novca, videćemo da li će Venger ponovo škrtariti ili će izaću u susret svima i za usluge Serija platiti koliko Nica bude tražila.

Igrač njegovog profila i kvaliteta nedostaje Arsenalu, sa njim bi nesumnjivo bili daleko kompletnija i ozbiljnija ekipa, kadra da se umeša i u borbu za titulu u Engleskoj.

INFO : Arsenal a repointé son nez dans le dossier #Seri au moment de l'échec des négociations avec le Barça. Reviendront-ils à la charge ? pic.twitter.com/yJvj20Goj8

— Patrick Juillard (@PatrickJuillard) 25. август 2017.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Još sjajnih vesti za navijače Barselone!

Izvor: Sportske.net, 25.Avg.2017

Sjajan dan za sve pristalice katalonskog giganta...Barselona je danas napravila veliki posao, ozvaničili su dolazak Usmana Dembelea iz Borusije Dortmund, mladi Francuz plaćen je oko 150 miliona evra, što je rekord kluba sa "Kamp Noua" i ujedno drugi najveći transfer u istoriji...Bivši igrač Rena...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.