Barsa obrisala sliku Alkasera, promocija odložena! (foto)

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2016, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsa ''obrisala'' sliku Alkasera, promocija odložena! (foto)

Dogovor je postignut, ali se promocija očekuje tek u utorak.

Pako Alkaser će biti novi napadač Barselone, Valensija je prihvatila ponudu od 30 miliona evra, ali se čeka još da se finalizuje dogovor oko prelaska Munira El Hadadija u suprotnom smeru.

Na Barsinom zvaničnom sajtu osvanula je fotografija Paka Alkasera, ali je ubrzo uklonjena, međutim, ''dežurni krivci'' na društvenim mrežama su objavili dokaz da je napadač stigao na Kamp nou.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />Promocija je odložena do sutra pošto, Valensija želi garancije da će dobiti adekvatnu zamenu u napadu, odnosno da će Munir predvoditi napad naredne sezone.

Preostalo je još da Munir postigne uslove sa ''slepim miševima'' koji moraju da paze zbog problema sa finansijskim fer plejom.

U svakom slučaju, Pako Alkaser će u utorak biti predstavljen kao novi član Barselone, a Munir će finalizovati transfer u Valensiju, čime će Barselona zatvoriti uspešni prelazni rok.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Razmena: Munir nova devetka Valensije

Izvor: N1 televizija, 30.Avg.2016, 15:57

Buran dan na Pirinejima - Pako Alkaser je stigao na Kamp Nou, dok se Munir El Hadadi preselio na Mestalju...Barselona i Valensija potvrdile su u utorak dva transfera, od kojih je jedan već bio najavljen...Španski reprezentativac Alkaser potpisao je petogodišnji ugovor sa Barsom, dok je kao deo kompenzacije,...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.