Baloteli napravio žurku za oproštaj, poklonili mu kaznu!

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2016, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baloteli napravio žurku za oproštaj, "poklonili" mu kaznu!

Italijan se oprostio od prijatelja u Mančesteru pred odlazak iz Engleske, kako je počeo, tako i završava!

Baloteli će napustiti Liverpul gde i ne konkuriše za tim, izgleda da će na kraju završiti u Nici, 48 sati pre završetka prelaznog roka.

Pošto nije uspeo da nađe angažman u Seriji A, seli se u Francusku na pozajmicu, nisu poznati detalji dogovora, ako i ode u Nicu, pošto ne bi bilo prvi put da Rajola ima keca u rukavu.

Baloteli je u italijanskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << restoranu San Karlo napravio žurku za prijatelju u Mančesteru, gde je mnogo više vezan za ljude nego u Liverpulu u kome je proveo manje od godinu dana.

Bili su dobro raspoloženi, Baloteli ima još dve godine ugovora sa Redsima, ali je teško verovati da bi mogao ikada više da zaigra u Premijer ligi.

U svakom slučaju, kako je počeo, tako i završava borava u Engleskoj, kaznama za parkiranje.

Poznat je po tome što ostavlja kola gde mu se prohte i plaća ogromne sume zbog kazni, nije promenio ćud, jučerašnje parkiranje "Mercedesovog džipa" koštalo ga je oko 80 evra.

Svejedno, zarađuje blizu 6 miliona po sezoni i ne igra fudbal, "može mu se", što bi rekli u Srbiji...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Murinjo se oslobodio petorice, ovi igrači su na redu do srede uveče?

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2016

Od kada je stigao, Portugalac je uspeo da isprati petoricu igrača, ostao je kvintet kome bi rado video leđa, ali se ne pita on, već sami fudbaleri!..Do kraja prelaznog roka ostalo je manje od 48 sati, sve će biti poznato u sredu uveče...Navijači Junajteda čekaju vesti o desnom beku i štoperu,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.