Bajern bolji od Dortmunda u Superkupu Nemačke

Izvor: RTS, 05.Avg.2017, 23:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajern bolji od Dortmunda u Superkupu Nemačke

Fudbaleri Bajerna iz Minhena osvojili su nemački Superkup, pošto su pobedili Borusiju iz Dortmunda posle boljeg izvođenja jedanaesteraca.

U regularnom delu utakmice rezultat je bio 2:2, a posle penala 5:4 za Bajern.
Borusija je povela u 12. minutu golom Kristijana Pulišića, a izjednačenje šampionu Bundeslige doneo je Robert Levandovski šest minuta kasnije.
Ekipa iz Dortmunda je ponovo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << stekla prednost, strelac u 71. minutu bio je Pjer-Emerik Obamejang, a konačnih 2:2 postavio je autogolom Roman Burki u 88. minutu.
U penal-seriji istakao se golman Bajerna Sven Ulrajh, koji je odbranio dva udarca, a poslednji Marku Bartri za pobedu svoje ekipe.
Superkup Nemačke, u kojem se sastaju šampion Bundeslige i pobednik Kupa, obnovljen je 2010. godine i od tada je Bajern četiri puta osvajao taj trofej.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SUPERKUP NEMAČKE: Nesrećni Dortmund i Bartra tragičar (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 06.Avg.2017, 00:26

Imali su Milioneri pobedu u džepu, ali se na kraju desio veliki preokret.. . Bajern Minhen je uspeo da i ovu sezonu otvori peharom Superkupa Nemačke.. Ali to se desilo tek nakon izvođenja jedanaesteraca. Prvo je Kristijan Pulišić u 12. minutu utakmice iskoristio veliku grešku Humelsa koji je nakon...

Nastavak na HotSport.rs...

Bjelsina lekcija Ranijeriju

Izvor: Sportske.net, 06.Avg.2017

Lil je razbio Nant u prvom kolu Lige 1...U prvih 45 minuta utakmice odigrane danas na staionu 'Pjer Moro' golova nije bilo, ali je u nastavku "letelo perje"...Samo što je počelo drugo poluvreme Alonso je doveo Lil u vođstvo, rezultat 1:0 ostao je na snazi još nekih dvadesetak minuta, kada je rešeno...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.