BRUTALNA DOMINACIJA KATALONACA: 3 igrača Barselone postigla više golova od svih fudbalera Reala!

Izvor: Kurir, 26.Nov.2015, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRUTALNA DOMINACIJA KATALONACA: 3 igrača Barselone postigla više golova od svih fudbalera Reala!

Fudbaleri Barselone postigli su ove sezone čak 158 golova u svim takmičenjima, a Lionel Mesi, Luis Suarez i Nejmar zajedno 121!.

Ova trojica igrača su toliko dominantna ove sezone da su postigli više golova nego ceo tim PSŽ-a (118 golova), Borusije Dortmund (114), Reala (110) i Mančester sitija i Juventusa (po 89).

Španski mediji podsećaju da bi učinak katalonskog kluba bio još bolji da Mesi nije pauzirao dva meseca zbog povrede, kao i da je Nejmar imao problema sa trbušnim mišićima. Takođe, podseća se da je Suarezu bilo potrebno nekoliko meseci da se prilagodi na način igranja u Primeri.

Autor: Kurir sport

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

NIJE MU PO VOLJI: Mesi izbacio najvećeg rivala iz trke za Zlatnu loptu

Izvor: Kurir, 26.Nov.2015

Fudbaler Barselone Lionel Mesi ne vidi najboljeg igrača Real Madrida Kristijana Ronalda u najužem krugu kandidata za dobijenje "Zlatne lopte"...Argentinski reprezentativac je istakao da bi za prestižno priznanje trebalo da se bore iskuljučivo fudbaleri giganta sa "Kamp Nou" stadiona..."Nadam se da...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.