Izvor: HotSport.rs, 01.Maj.2016, 00:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRUKA U ŠPANIJI: Evo zbog čega će Atletiko ostati bez titule! (VIDEO)

Nakon ovoga i ne čudi kranje negativan stav mnogih ljubitelja fudbala prema Barseloni.


Fudbaleri Barselone savladali su Betis rezultatom 2:0, i to nakon što su skoro sat vremena imali igrača više, nakon što je Vesterman dobio crveni karton u 35. minutu.
Ipak, pitanje je da li bi Barselona, koja je igrala veoma nervozno, uspela da “otvori” ekipu Betisa, da nije došlo do komično-tragične greške odbrane Betisa.
Naime, golman Betisa Adan je izleteo >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << da pokupi loptu, štoper Pecelja ga nije čuo, pokušao je atraktivno da otkloni opasnost, ali je uspeo samo da dovoljno zasmeta svom golmanu da promaši loptu.
PRIMERA: Barselona nekako protiv Betisa, biće čupavo do kraja (VIDEO)

Rakitiću je ostalo samo da je plasira u prazan gol, a ljubiteljima ekipa iz glavnog grada Španije da se pridruže kritikama prema sudijama koje sude Barseloni, i da navijaju za kiks “Blaugarane” na jednom od naredna dva meča.
I zapitajte se, kakva bi reakcija bila u Srbiji da golman ekipe protiv Crvene zvezde ili Partizana na utakmici koja možda odlučuje o tituli ovako promaši loptu?

(Youtube/Footy-Goals.Com)
PRESMEŠNO ALI PRODUKTIVNO: Najluđi slobodan udarac ove sezone (VIDEO)

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.