BRAVO, VELJO: Stjepanović oborio rekord plivačkog mitinga u Luksemburgu

Izvor: Kurir, 30.Jan.2016, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRAVO, VELJO: Stjepanović oborio rekord plivačkog mitinga u Luksemburgu

Srpski plivač Velimir Stjepanović oborio je danas rekord mitinga u Luksemburgu u trci na 200 metara kraul.

Stjepanović je deonicu preplivao za 1:46.10!

Prethodni rekord držao je odlični Nemac Pol Biderman. Najbolje Veljino vreme u ovoj disciplini je 1:45.78 koje je ostvario na EP u Berlinu 2014, pobedivši upravo Bidermana u finalu.

"S obzirom na to da je ovo prva trka u sezoni, i da sam na miting došao odmoran, posle serije odličnih treninga, rezultat >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je zaista odličan. Blizu mog najboljeg vremena. Mogu da budem zadovoljan!", sijao je od sreće Velimir posle finalne trke.

Prethodno je u kvalifikacijama na 200m zabeležio vreme 1.48.1 čime je nagovestio sjajan plivački dan.

Na mitingu je ostalo da Stjepanović još otpliva trke na 100m i 400m kraul, dok je odlučio da propusti trku na 50 metara u ovoj disciplini.

"Potrudiću se da i tim trkama pružim maksimum. Želim da nastavim pobednički niz, mada to neće biti nimalo lako. Posao još nije gotov, idemo dalje", poručio je Stjepanović iz Luksemburga.

Autor: Kurir sport,Gojko Filipović

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stjepanović oborio rekord takmičenja u Luksembrgu

Izvor: Radio 021, 30.Jan.2016

Velimir Stjepanović je drugog dana plivačkog mitinga "Juro mit 2016" u Luksembrgu na 200 m kraul osvojio prvo mesto – 1.46,10...U finalu se borio i Ivan Lenđer, koji je na 50 m leptir bio četvrti – 23,72...- S obzirom na to da sam došao iz punog treninga, rezultat je odličan blizu mog najboljeg...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.