Izvor: HotSport.rs, 18.Mar.2016, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOŽOVIĆ: Voleo bih da nas Spartak napadne

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da očekuje tešku utakmicu protiv Spartaka u Super ligi, ali da ekipa mora da pokuša da nastavi seriju pobeda u prvenstvu.

– Utakmica sigurno neće biti laka. Spartak je u usponu forme, što je pokazao u poslednjim utakmicama, ali mi moramo da pokušamo da nastavimo seriju pobeda. Dolazimo u situaciju da obaramo mnoge rekorde i bilo bi izvanredno kada bismo uspeli u tome, rekao je Božović novinarima u Beogradu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << /> Zvezda je ubedljivo prva na tabeli, sa 28 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Borac, ali i utakmicom manje, jer je meč u Novom Pazaru otkazan zbog poplave. Crveno-beli su trenutno u seriji od 22 uzastopne pobede u prvenstvu.
– Nadam se da pauza zbog neigranja utakmice u Novom Pazaru neće uticati na nas i da ćemo uz jednu dobru i borbenu igru obradovati navijače…Ja bih voleo da nas Spartak napadne, ali pretpostavljam da će igrati na kontranapade, rekao je Božović.
Spartak u poslednje četiri prvenstvene utakmice ima dve pobede i dva remija, a neporažen je u prolećnom delu sezone, pošto je u kupu pobedio Jagodinu i remizirao sa Partizanom.
Novinari su pitali trenera da li ogromna prednost na tabeli može da izazove opuštanje kod igrača, posle čega je priznao da nije lako.
– Nije lako kada imate ovoliku prednost. Možda je i pomalo dosadno, ali postoje izazovi tih rekorda i moramo da nastavimo, rekao je Božović.
Rekord po uzastopnim pobedama Zvezde drži generacija trenera Slavoljuba Muslina, koja je vezala 23 pobede.
Božović je rekao da ne želi da odgovara na pitanja o svojoj budućnoti dok ekipa i “matematički” ne osvoji titulu.
Drugi strelac ekipe i Super lige Aleksandar Katai takodje je rekao da očekuje težak meč.
– Utakmica će biti jako teška, ali mi moramo da damo svoj maksimum i nastavimo niz pobeda. Pozivam navijače da dodju u što većem broju, rekao je Katai.
On je novinarima odgovorio da se nadao pozivu selektora Radovana Ćurčića za prijateljske utakmice protiv Poljske i Estonije.
– Naravno da sam se nadao da ću biti pozvan, ali to je selektorova odluka. Na meni je da nastavim da radim i da igram dobro i da se nadam pozivu za neka sledeća okupljanja, rekao je Katai.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Božović: Voleo bih da nas Spartak napadne

Izvor: B92, 18.Mar.2016

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da očekuje tešku utakmicu protiv Spartaka, ali da ekipa mora da pokuša da nastavi seriju pobeda u prvenstvu. "Utakmica sigurno neće biti laka. Spartak je u usponu forme, što je pokazao u poslednjim utakmicama, ali mi moramo da pokušamo da nastavimo...

Nastavak na B92...

Božović: "Pomalo je dosadno kada imate ovakvu prednost"

Izvor: Sportske.net, 18.Mar.2016

Trener Crvene zvezde istakao je da njegovu ekipu očekuje težak rival i da bi voleo da Spartak napadne...Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da očekuje tešku utakmicu protiv Spartaka u Superligi, ali da ekipa mora da pokuša da nastavi seriju pobeda u prvenstvu..."Utakmica sigurno...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.