B92: Ivanov igra protiv Širaka!

Izvor: B92, 22.Jul.2013, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

B92: Ivanov igra protiv Širaka!

Ekipa Partizana biće jača protiv jermenskog Širaka u sredu za štopera Ivana Ivanova, kojem je propao transfer u Bazel, saznaje B92.

Ivanov je prethodnih dana bio u Švajcarskoj, ali se vratio u Beograd i trenira sa ekipom u Sportskom centru Teleoptik u Zemunu, za meč u sredu.

Ivanov je bio na korak od prelaska u Bazel, ali šampion Švajcarske nije uspeo da proda defanzivca Aleksandra Dragovića, i pored interesovanja Intera i kijevskog Dinama, pa je odustao od dovođenja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Bugarina iz Partizana.

Tako će odbrana Partizana dobiti veliko pojačanja pred revanš sa Širakom u sredu (20:45). U prvom meču u Gjurmriju bilo je 1:1.

Partizan bi narednih dana trebalo da dobije i pojačanje u veznom redu, očekuje se finalizacija dogovora sa Kameruncem Erikom Đemba-Đembom, a ostaje da se vidi situacija sa već dogovorenim dolaskom iskusnog štopera Milana Obradovića.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

B92: Ivanov igra protiv Širaka!

Izvor: B92, 22.Jul.2013

Ekipa Partizana biće jača protiv jermenskog Širaka u sredu za štopera Ivana Ivanova kojem je propao transfer u Bazel, saznaje B92...Ivanov je prethodnih dana bio u Švajcarskoj, ali se vratio u Beograd i trenira sa ekipom u Sportskom centru Teleoptik u Zemunu za meč u sredu...Ivanov je bio na korak...

Nastavak na B92...

Ništa od transfera Bugarina: Ivanov - Obradović štoperski tandem Partizana!

Izvor: Sportal.rs, 22.Jul.2013

Bugarski internacionalac Ivan Ivanov neće preći u švajcarski Bazel, kako se činilo pre samo dva dana! Naime, dosadašnja prva opcija na mestu centralnog beka Bazela, Aleksandar Dragović, odbacio je ponudu kijevskog Dinama, a tokom vikenda bio je u postavi u duelu protiv Grashopera na startu prvenstva...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.