Atletika EP: Dudaš treći posle osam disciplina

Izvor: N1 televizija, 07.Jul.2016, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Atletika EP: Dudaš treći posle osam disciplina

Srpski desetobojac Mihail Dudaš zauzima treće mesto posle osam disciplina na Evropskom prvenstvu u Amsterdamu

Na početku drugog dana takmičenja u desetoboju Dudaš je prvo na 110 metara sa preponama zauzeo peto mesto sa 14.55, ali je u bacanju diska bio sjajan i sa prebačenih 45.65 bio treći i u tom trenutku je imao drugo mesto u generalnom plasmanu, sa svega 49 bodova manje od prvoplasiranog Ukrajinca >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Olekseja Kasjanova. Ipak, u poslednjoj disciplini prepodnevne sesije, skoku s motkom preskočio je 4.70 i dopustio Ukrajincu da mu se odlepi, ali je i pao na treće mesto pošto je Belgijanac Tomas van der Pletsen, koji je bio sjajan u skoku s motkom i sa preskočenih 5.40 izbio na prvo mesto.

Pred poslednje dve discipline bacanje koplja i 1.500 metara, Van der Pletsen ima 6.828 bodova, Kasjanov 6.782, a Dudaš 6.703, dok je četvrti Adam Helčelet sa 6.703. Poslednje dve discipline na programu su večeras.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EP: Dudaš treći pred poslednju disciplinu

Izvor: N1 televizija, 07.Jul.2016

Srpski desetobojac Mihail Dudaš sa 7414 bodova zauzima treće mesto disciplinu pre kraja takmičenja na Evropskom prvenstvu u Amsterdamu...Na početku drugog dana takmičenja u desetoboju Dudaš je prvo na 110 metara sa preponama zauzeo peto mesto sa 14.55, ali je u bacanju diska bio sjajan i sa prebačenih...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.