Arsenal se provukao protiv Midlsbroa, Lester se vratio na pobednički kolosek

Izvor: Sportske.net, 22.Okt.2016, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arsenal se provukao protiv Midlsbroa, Lester se vratio na pobednički kolosek

Ne naročito efikasno popodne u Engleskoj, ali puno uzbuđenja. 'Tobdžije' prekinule trijumfalni niz odiravši bez golova protiv Boroa kod kuće, Lester bolji od Palasa, Barnli od Evertona, Vest Hem od Sanderlenda, Stouk ondeo ceo plen iz Hala...

Nakon remija bez golova na premijeri 9. kola između Bornmauta i Totenhema, još dve utakmice su tokom subotnjeg popodneva završene najnepopularnijim rezultatom.

U duelu Arsenala i Midlsbroa na 'Emirejtsu' mreže >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su ostale netaknute, 'Tobdžije' su imale duplo veći posed lopte, ali su gosti sa severa imali bolje prilike.

Petr Čeh je bio sjajan, odlično ukrotio pokušaje Adame Traorea i Alvara Negreda u prvom poluvremenu, imao je i sreće kada je Gaston Ramirez iz slobodnjaka pogodio prečku, kao i pre kraj prvog dela igre kada je Urugvajac neprecizno tukao glavom, a na isteku sata igre je odlično intervenisao kada ga je ugrozio Gibson.

Aleksis Sančez je bio najopasniji po gol gostiju, ali nije uspeo da savlada svog bivšeg saigrača iz Barselone Viktora Valdesa iz nekoliko pokušaja.

Navijači Arsenala će imati sigurno dosta primedbi na račun sudije Majkla Dina, koji je u dobokoj nadokandi poništio gol Mesuta Ozila zbog ofsajda, mada na osnovu viđenog na terenu Midlsboro nije zaslužio da izgubi.

"Tobdžije" će neko vreme provesti na prvom mestu na tabeli, ali Menčester Siti će se vratiti na lidrsku poziciju ukoliko sutra osvoji makar bod protiv Sautemptona na 'Etihadu'.

Golova nije bilo ni u duelu između Svonsija i Votforda na 'Libertiju'.

Barnli je u poslednjim trenucima meča srušio posrnuli Everton na svom 'Tarf Muru' i slavio rezultatom 2:1.

Vouks je u finišu prvog poluvremena iskoristio smušenost odbrane gostiju i doveo domaćina u vođstvo, Janik Bolasi na asistenciju Lukakua nešto pre sata igre poravnao na 1:1, a pobedu Barniliju donosi Alfred iz 'optadka' u 90. minutu.

Do pobede u nadokandi došao je i Vest Hem protiv Sandelenda.

Jedini gol na utakmici na Olimpijskom stadionu u Londonu postigao je kapiten 'Čekićara' Vinston Rid u 95. minutu i mogće je da je na taj način uručio ispisnicu menadžeru 'Crnim mačaka' Dejvidu Mojesu.

Aktuelni šampion Lester Siti je prekinuo seriju loših rezultata u prvenstvu pobedom nad Kristal Palasom na svom bunjištu rezultatom 3:1.

Ahmed Musa je svojim prvoligaškim prvencem doveo 'Lisice' u viđstvo u finišu prvog poluvremena na aistenciju Islama Slimanija, Šinđi Okazaki je u 63. minutu duplirao prednost Ranijerijevog tima, a pobedu obezbedio Kristijan Fuks "bombom" desetak minuta pre kraja. Počasni gol za Palas postigao je Joan Kabaj posle centaršuta Zahe sa desnog krila u samom finišu.

Hal Siti je pretrpeo peti poraz u nizu, sva tri boda sa 'KC' Stadiona odneo je Stouk Siti, koji je slavio sa 2:0 i tako došao do drugog uzastopnog trijumfa.

Oba gola za 'Grnčare' postigao je Albanac sa švajcarskim pasošem Đerdan Šaćiri, oba su bila prava remek-dela.

Današnji program u Premijer ligi završava se utakmicom na 'Enfild Roudu', gde Liverpupl dočekuje Vest Bromvič Albion. Taj meč počinje u 18:30h.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Arsenal se provukao protiv Midlsbroa, Lester se vratio na pobednički kolosek

Izvor: Sportske.net, 22.Okt.2016

Ne naročito efikasno popodne u Engleskoj, ali puno uzbuđenja. 'Tobdžije' prekinule trijumfalni niz odiravši bez golova protiv Boroa kod kuće, Lester bolji od Palasa, Barnli od Evertona, Vest Hem od Sanderlenda, Stouk ondeo ceo plen iz Hala....Nakon remija bez golova na premijeri 9. kola između...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.