Arena rasprodata, ostale samo karte od 7.000 dinara!

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Mar.2014, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arena rasprodata, ostale samo karte od 7.000 dinara!

Navijači Crvene zvezde, to je već sada sigurno, napraviće spektakl u sredu uveče u Kombank areni. Karte za revanš meč četvrtfinala Evrokupa između crveno-belih i Budiveljnika su rasprodate, saopštio je klub sa Malog Kalemegdana.
(FOTO: D. Žarković)
Crvena zvezda je već odigrala jedan susret u gotovo ispunjenoj Areni, na startu takmičenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << u Evroligi protiv Lokomotive Kuban, a gotovo je sigurni da će Delije i ovoga puta napraviti ambijent za pamćenje.
Slobodnih stolica ima još samo u skaj-boksovima (specijalne lože na nivou 300), a rukovodstvo kluba je zbog nezapamćenog interesovanja omogućilo pojedinačnu prodaju tih mesta. Cene karata za skaj-boks su nepromenjene i koštaju 7.000 dinara.
Početak meča je zakazan za 19,30 časova, uz direktan prenos na B92, a kapije Kombank arene će biti otvorene već od 17 sati.
Iz Crvene zvezde su pozvali sve navijače, da zbog opsežnih mera bezbednosti i rigorozne kontrole ulaza koje će biti sprovedene, u dvoranu dođu ranije kako bi se izbegle gužve.
Takođe, Zvezda je još jednom apelovala na sve navijače da navijaju fer i sportski, bez ubacivanja bilo kakvih predmeta na teren i upotrebe lasera i pirotehničkih sredstava jer bi i najmnji incident mogao da bude strogo sankcionisan.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZVANIČNO: Arena je rasprodata!

Izvor: MozzartSport.com, 26.Mar.2014

Sve je spremno za još jedan spektakl u režiji košarkaša i navijača Crvene zvezde! Baš kao što je u toku jučerašnjeg dana i najavljeno, sve ulaznice za revanš susret četvrtfinala Evrokupa između Crvene zvezde i Budiveljnika su rasprodate! To znači da će i definitivno preko 20.000 Delija...

Nastavak na MozzartSport.com...

"Delije" nadmašile i "grobare" u Evroligi: Crveno-bela Arena za istoriju!

Izvor: Blic, 26.Mar.2014

Navijači Crvene zvezde su od ove srede novi rekorderi evropske klupske košarke po broju gledalaca koji su prisustvovali jednoj utakmici ovog košarkaškog takmičenja...Dosadašnja rekordna poseta utakmici Evrokupa iznosila je 14.800, i postavljena je pre tačno deset godina u Palasio Vistalegre u...

Nastavak na Blic...

FOTO – UBOD: Radmanović i Zvezda ponovo zajedno!

Izvor: Telegraf.rs, 27.Mar.2014, 11:50

Nekadašnji košarkaš crveno-belih, kao i mnogih NBA klubova prisustvovao utakmici između Crvene zvezde i Budiveljnika

Nastavak na Telegraf.rs...

Ninković poziva u Arenu

Izvor: RTS, 27.Mar.2014

Malo je fudbalera koji vole košarku tako strastveno kao što je Miloš Ninković. Zato i ne čudi što je ovaj fudbalski virtouz veoma čest gost na utakmicama crveno-belih košarkaša. Revanš meč četvrtfinala Evrokupa sa Budiveljnikom kaže da ne bi propustio ni za šta na svetu i da će sigurno...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.