Anićeva osma titula državnog prvaka

Izvor: KGsport.info, 11.Jun.2017, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anićeva osma titula državnog prvaka

Najbolji srpski skakač udalj, Kragujevčanin Lazar Anić, juče je na prvenstvu države u Kruševcu osvojio svoju osmu titulu prvaka Srbije u karijeri.
Anić, inače član AK Radnički iz Kragujevca, do nove titule državnog prvaka došao je skokom od 7,82 metara, ostavivši iza sebe Strahinju Jovančevića iz beogradske Crvene zvezde (7,80 m) i Petra Milinkova iz novosadske Vojvodine (6,96 m), dok je četvrti bio Milan Mladenović iz kragujevačkog Parka >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << (6,32 m).
Podsetimo, Anić je pre desetak dana zabeležio skok od preko osam metara (8,15 m) na mitingu u Slovenskoj Bistrici, čime je obezbedio potrebno normu za Svetsko prvenstvo u Londonu.
Našeg najboljeg skakača udalj sada očekuje učešće na ekipnom prvenstvu Evrope u Tel Avivu (Izrael).
BRONZA ZA MIŠKOVIĆA
Pored Anića, još jedan atletičar Radničkog došao je do medalje u Kruševcu. U pitanju je Marko Mišković, koji je u trci na 110 metara sa preponama zauzeo treće mesto sa vremenom 14,54 sekundi.
Prvo mesto osvojio je Milan Ristić iz Crvene zvezde (13,53), dok je drugi bio Mihail Dudaš iz Vojvodine (14,39).
Foto: ASS
 
 
 
Pogledaj vesti o: Kragujevac,   Kruševac

Nastavak na KGsport.info...






Povezane vesti

Srebro za Milana na Prvenstvu Srbije za seniore

Izvor: Aleksinac.net, 12.Jun.2017, 12:13

Na Prvenstvu Srbije za seniore, koje je održano u Kruševcu 10. i 11. juna, učestvovao je Milan Zeković iz AK "Napredak"...On je u disciplini 5000 metara hodanje osvojio drugo mesto, sa rezultatom 25 minuta i 15 sekundi 50 stotih..."Još jedna dobra trka za našeg takmičara i nova medalja. Ovim rezulatom...

Nastavak na Aleksinac.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.