Andrija Živković samo za potpis dobija preko 4.000.000 evra!

Izvor: MozzartSport.com, 28.Jun.2016, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Andrija Živković samo za potpis dobija preko 4.000.000 evra!

Zanimljive informacije donosi portugalski O Žogo

Televizija TVI 24 je najavila, a ugledni portugalski list O Žogo potvrdio - Andrija Živković dolazi u Benfiku.

Transfer priča koja je preko noći ponovo postala aktuelna gotovo izvesno biće završena u narednih nekoliko dana, pošto su emisari portugalskog šampiona i ljudi ispred Živkovića prevazišli najveću barijeru - finansije! O Žogo tvrdi da je Benfika ostvarila veliku >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pobedu nad Valensijom u borbi za potpis mladog krilnog napadača. Na sve to otkriva da će Živković samo na konto potpisa dobiti sumu koja prelazi 4.000.000 evra! Podsetimo, Andrijin otac Jovica je prvobitno zahtevao čak 5.000.000 evra, a ni sada aktuelna suma nije nešto drastično manja.

Andrija Živković i Benfika - dogovoreno?

Živković bi trebalo da potpiše petogodišnji ugovor sa Benfikom, do juna 2021. godine, a transfer bi trebalo da bude ozvaničen već prvog dana prelaznog roka, odnosno dan nakon što igraču bude istekao važeći ugovor sa Partizanom.

Reprezentativac Srbije je poslednjih šest meseci proveo van prvog tima Parnog valjka i bio je prekomandovan u Teleoptik posle velike farse koja se podigla oko njegove budućnosti.

Sada bi konačno trebalo da dobije priliku da ponovo zaigra seniorski fudbal, nakon nedavnih prijateljskih mečeva sa Orlovima.

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Žile pred vratima Benfike, hoće li se ''odužiti Partizanu''? (foto)

Izvor: Sportske.net, 28.Jun.2016

Još dva dana ostalo je do kraja juna, isto toliko i do definitivnog okončanja saradnje Andrije Živkovića i Partizana. Transfer na vidiku...Ono što se najavljivalo proteklih nedelja, danas je ponovo postalo aktuelno. Andrija Živković je na pragu prelaska u lisabonsku Benfiku...To danas tvrde brojni...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.