Zlato za Andreu u Kuvajtu

Izvor: B92, 27.Jan.2015, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zlato za Andreu u Kuvajtu

Reprezentativka Srbije u streljaštvu Andrea Arsović osvojilia je zlatnu medalju na takmičenju Velika nagrada Kuvajta, u disciplini vazdušna puška.

Arsović je, nakon odličnog rezultata i prve pozicije u osnovnom delu takmičenja, nadmetanje završila na prvom mestu sa upucanih 207,1 krugova.

U kvalifikacionom delu, Arsović je upucala 420 krugova, čime je oborila lični rekord vazdušnom puškom.

"Danas je bilo predivno takmičenje, uspela sam da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 'upucam' svoj najbolji rezultat u vazdušnoj pušci. Finale je zaista bilo jako, a borba velika izmedju nas četiri i drago mi je da sam uspela da se domognem medalje", rekla je Arsović nakon osvajanja zlata u Kuvajtu.

Druga je takmičarka Čulunbardah Narantuja iz Mongolije sa 206,5 krugova, dok je treće mesto sa 186,2 kruga osvojila je Ser Ksijang iz Singapura.

Arsovićeva takmičenje u Kuvajtu nastavlja sutra, kada će se nadmetati u disciplini trostav malokalibarskom puškaom.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Arsovićevoj zlato na VN Kuvajta

Izvor: Vesti-online.com, 27.Jan.2015

Reprezentativka Srbije u streljaštvu Andrea Arsović osvojilia je danas zlatnu medalju na takmičenju Velika nagrada Kuvajta, u disciplini vazdušna puška...Arsović je, nakon odličnog rezultata i prve pozicije u osnovnom delu takmičenja, nadmetanje završila na prvom mestu sa upucanih 207,1 krugova...U...

Nastavak na Vesti-online.com...

NASTAVLJA SA USPESIMA: Velika nagrada Kuvajta za Andreu Arsović

Izvor: Kurir, 27.Jan.2015

Nakon odličnog rezultata i prve pozicije u osnovnom delu takmičenja, Andrea je nadmetanje završila prva sa upucanih 207,1 krugova..Andrea Arsović, reprezentativka Srbije u strljaštvu, osvojilia je prvo mesto na takmičenju  Velika nagrada Kuvajta, u disciplini vazdušna puška...Nakon odličnog...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.