Anćelotiju otkaz u Realu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Maj.2015, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anćelotiju otkaz u Realu

Italijanski trener Karlo Anćeloti dobio je otkaz u Realu, objavio je večeras predsednik Madriđana Florentino Pere.

"Odbor je odlučio da otpusti Anćelotija, sledeće nedelje objavićemo ime novog trenera", izjavio je Perez na vanrednoj konferenciji za medije u Madridu.

Spekuliše se da će novi trener Reala postati iskusni Španac Rafa Benitez, koji će napustiti Napoli na kraju sezone.

Anćeloti je prošle godine doneo Realu 10. titulu šampiona Evrope, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ali je ove sezone ostao bez ijednog trofeja.

Bivši trener Juventusa, Milana, Čelsija i PSŽ-a najavio je da će pauzirati godinu dana, a prethodno će u Kanadi imati operaciju na vratu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Anćeloti dobio otkaz u Realu

Izvor: Radio 021, 25.Maj.2015

Italijanski trener Karlo Anćeloti dobio je otkaz u Realu, objavio je večeras predsednik Madriđana Florentino Pere..."Odbor je odlučio da otpusti Anćelotija, sledeće nedelje objavićemo ime novog trenera", izjavio je Perez na vanrednoj konferenciji za medije u Madridu...Spekuliše se da će novi...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.