Anćeloti će ponuditi i 35 miliona za svog ljubimca u Milanu?

Izvor: Sportske.net, 12.Feb.2016, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anćeloti će ponuditi i 35 miliona za svog ljubimca u Milanu?

Karlo Anćeloti će, po svemu sudeći, imati nešto drugačiji tim u odnosu na sadašnji tim Bajerna koji predvodi Pep Gvardiola.

Danas smo vam pisali o njegovim željama za leto, ima želju da dovede dve zvezde Real Madrida, Benzemu i Hamesa Rodrigeza, dok je veoma zainteresovan i za mladog italijanskog fudbalera, Alesija Romanjolija.

Prema pisanjima portala "Calciomercato", Milanu će od Bajerna na leto stići ponuda od 35 miliona evra za ovog 21-godišnjeg štopera.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Da podsetimo, on je letos stigao iz Rome u Milan po želji Siniše Mihajlovića za 25 miliona evra.

Navodno je Anćeloti veliki poštovalac Alesija Romanjolija, smatra da se radi o velikom talentu na poziciji štopera, pa neće štedeti novac kako bi ga video u svom timu.

Romanjoli je ove sezone odigrao 22 meča za Milan u Seriji A, dobio je i jedan crveni karton.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.