Anćeloti: Dovodim De Rosija u PSŽ

Izvor: Sportski Žurnal, 15.Okt.2012, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anćeloti: Dovodim De Rosija u PSŽ

Trener fracuskog Pari Sen Žermena Karlo Anćeloti rekao je da želi da u januarskom prelaznom roku dovede reprezentativca Italije i fudbalera Rome Danijelea De Rosija.
Rosi je odličan igrač sredine terena i normalno je da ga želi PSŽ, pošto smo mi među retkim klubovima koji mogu da troše veliki novac na tržištu, ali je ono trenutno zatvoreno. Najmanje što možemo, to je da razgovaramo u januaru – rekao je Anćeloti francuskim medijima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << /> Direktor Rome Franko Baldini u septembru je rekao da je klub u letnjem prelaznom roku odbio ponude nekoliko najvećih evropskih klubova za De Rosija, a da je najveća iznosila čak 100 miliona evra.
De Rosi je celu profesionalnu karijeru proveo u Romi, za koju je odigrao ukupno 393 utakmice i postigao 47 golova.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ančeloti: Želim De Rosija

Izvor: B92, 15.Okt.2012

Trener Pari Sen Žermena Karlo Ančeloti otkrio je da u januarskom prelaznom roku želi da dovede Danijele De Rosija iz Rome...Reprezentativac Italije ima problema sa ponašanjem, pa trener "vučice" Zdenjek Zeman nije računao na njega u poslednjem meču protiv Atalante. To, ipak, nije problem Ančelotiju..."Mislim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.