Amerika bruji o fudbaleru sa Balkana: Njegov fer plej potez bi malo ko smeo da povuče! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 25.Jun.2017, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amerika bruji o fudbaleru sa Balkana: Njegov fer plej potez bi malo ko smeo da povuče! (VIDEO)

Fudbalski reprezentativac BiH Haris Medunjanin oduševio je američku javnost fer plej potezom.

Na utakmici protiv DC Uniteda, igrač Filadelfije je priznao da protivnički igrač nije zaslužio crveni karton, i to pri vođstvu svog tima od samo 1:0.

Medunjanin je nakon duela koji je okarakterisan kao isključujući došao do arbitra i rekao mu da nije udaren, već samo odgurnut, što je uvaženo.

Sudija je opozvao karton, rival Akosta je ostao u igri, a Medunjanin >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je nakon meča sve skromno prokomentarisao.

- Uvek sam iskren, želim da pobedim i trudim se, ali ne želim trijumf na prljav način, nepošteno - rekao je Medunjanin, kog su pohvalili i pripadnici DC Uniteda, od trenera do igrača.



(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OPČINIO AMERIKU: Fer-plej potez Bosanca za oduševljenje (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 25.Jun.2017

Fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine Haris Medunjanin oduševio je američku javnost fer plej potezom.. . U najjačoj fudbalskoj ligi Amerike na utakmici Fiadelfije protiv DC Junajteda, igrač domaće ekipe, Medunjanin, je priznao da protivnički igrač nije zaslužio crveni karton, i to pri...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.