Izvor: Nezavisne Novine, 26.Jun.2017, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niko nije uradio što Haris Medunjanin

Reprezentativac Bosne i hercegovine Haris Medunjanin je uradio što niko do sada nije, kada je doslovno nagovorio sudiju da poništi crveni karton koji je dodijelio njegovom protivniku.

O njegovom fer potezu bruji cijela Amerika, ali i ostatak svijeta.

Na utakmici njegove Filadelfije protiv DC Junajteda, Medunjanin je u duelu sa Akostom pao na tlo, a sudija je izvadio karton i pokazao igraču put u svlačionicu.

Međutim, reprezentativac Bosne i Hercegovine >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << je smatrao da je to prestroga kazna, pa je zamolio sudiju da promijeni odluku.

Ovaj je poslušao Medunjanina pa je Akosta mogao da nastavi utakmicu.

"Akosta je govorio sudiji da me nije udario već samo odgurnuo. Ja sam samo rekao da ništa nisam osjetio. Želim pobjedu, ali ne na prljav način", skroman je nakon meča bio Medunjanin.

Igrači i stručni štab DC Junajteda imali su samo riječi hvale za reprezentativca BiH.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.