Alžirac ne menja sredinu

Izvor: Sportske.net, 24.Avg.2016, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alžirac ne menja sredinu

Everton je bio uporan, njegov klub je prihvatio ponudu ali je fudbaler rešio da ostane tu gde jeste.

Ipak ništa od prelaska Rašida Gezala na "Gudison park".

Predsednik Liona Žan-Mišel Ola je izjavio da je uprava Olimpika prihvatila unosnu ponudu za krilnog fudbalera, ali da je Gezal odlučio da ostane u redovima francuskog vicešampiona.

"Ovde imamo slučaj jednog briljantnog, dobrog i inteligentnog mladog fudbalera koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << iza sebe ima sjajnu polusezonu i koji je odbio veoma visoku ponudu Evertona, iako smo mi prihvatili transfer kako je ponuda bila zaista interesantna. Odbio je ponudu koja bi mu donela i do 20 puta veću platu", izjavio je Ola.

On je dodao da je sada zadatak na Lionu da spremi adekvatan novi ugovor za Alžirca.

Redak primer u današnjem fudbalu. Iako brojke nisu obelodanjene nema sumnje da je Everton bio izdašan kako je novi gazda Farad Moširi rešen da Kumanu dovede kog god igrača poželi.

Podsetimo i da je na "Gudison" nedavno stigao i Janik Bolasi za sumu od 25 miliona funti.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.