Alberto Bueno pronašao klub!

Izvor: Sportske.net, 25.Maj.2015, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alberto Bueno pronašao klub!

Fudbaler koji je bio na listi želja Liverpula, na kraju je ipak prešao u drugi klub.

Španski mediji su već došli do saznanja, čovek koji je posle Adurica najbolji strelac Primere među Špancima sa 17 golova u sezoni, Alberto Bueno, naredne sezone neće igrati za Rajo Valjekano.

On je, po svemu sudeći, potpisao ugovor sa Portom.

Španski mediji javljaju da je on trenutno na medicinskim pregledima sa tom ekipom i da će sutra biti ozvaničen ovaj transfer.

Dakle, trener Lopategi dobija veliko pojačanje, čoveka koji je bio i na listi želja Liverpula.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Bueno novi napadač Porta

Izvor: RTS, 26.Maj.2015, 10:35

Napadač Rajo Valjekana Alberto Bueno potpisao petogodišnji ugovor sa Portom. Real Madrid spremio je 90 miliona evra za transfer Serhija Aguera. Rimski derbi ubuduće nedeljom u podne. Artur Boruc potpisao jednogodišnji ugovor sa novim premijerligašem Bornmautom. Di Mateo napustio Šalke....

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.