Alba: Do kraja karijere u Barsi

Izvor: B92, 26.Jun.2015, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alba: Do kraja karijere u Barsi

Fudbaler Barselone Đordi Alba izjavio je da želi da završi karijeru u tom španskom klubu.

Alba je prošao omladinsku školu Barselone, igrao je još za Valensiju, a 2012. godine se vratio na „Kamp Nou“ i od tada je standardan u katalonskom klubu.

On je dao veliki doprinos osvajanju ’triple krune’ u tek završenoj sezoni – Primere, Kupa kralja i Lige šampiona.

Želim da igram za Barselonu mnogo, mnogo godina. Kada sam bio mlad, morao sam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da odem iz kluba, ali 2012. godine sam se konačno vratio tamo gde želim da budem“, rekao je Alba, preneli su španski mediji, „Mnogo sam naučio u poslednje tri godine i osvojili smo nekoliko titula. Nikada ne znate šta nosi budućnost, ali ako je moguće, želeo bih da završim karijeru u Barseloni“.

Albin ugovor sa Barselonom isteći će u junu 2020. godine.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Alba: "Da završim u Barsi"

Izvor: Sportske.net, 27.Jun.2015, 07:39

Fudbaler Barselone Đordi Alba izjavio je danas da želi da završi karijeru u tom španskom klubu...Alba je prošao omladinsku školu Barselone, igrao je još za Valensiju, a 2012. godine se vratio na Kamp Nou i od tada je standardan u katalonskom klubu. On je dao veliki doprinos osvajanju "triple krune"...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.